מסעדת RAMBLA בחולון: תפריט פיוז'ן קיצי ומרענן בהובלת שף מישלן

מסעדת רמבלה בחולון הפכה למוקד עליה לרגל בזכות האוכל, הטאצ והאפלוליות של הבר שמביא את תל אביב לחולון רק בלי לפשוט את הרגל
1
1

בימים אלו, משיקה מסעדת השף "רמבלה" (RAMBLA) תפריט פיוז'ן חדש, קייצי ואנין בהשראה ים תיכונית בהובלתו של השף צחי מלול. בתפריט תמצאו מגוון רחב של מנות שף יצירתיות ומפנקות המושתתות על חומרי גלם טריים ועונתיים וכוללים מנות דגים, בשרים, שלל קינוחים ובר קוקטיילים מיוחד ועשיר.

ביקרנו בשבוע שעבר במסעדה שמממוקת במתחם צעיר וחדשני בחולון, בחוץֿ שולחן ועליו תמונות הרוגי הנובה שלהם זיקה לבעלים ולעובדים וזה מרגש עד מאוד, בפנים אוירה נעימה של בר תל אביבי אפלולי עם תפריט עשיר במחירי חולון, ובמילים אחרות כזה שנגיש לכל כיס וטעים בכל ביס, ואם לשפוט על פי כמות האנשים שהגיעו במהלך הערב באמצע השבוע ביום שנחשב לחלש מוכיח שהחולונים כבר מבינים דבר או שניים בקולינריה איכותית שלא תקרע להם את הכיס.

את המטבח כאמור, מנהל ביד רמה השף צחי מלול שמגיע למקום בכל יום מאשקלון, את דרכו המקצועית, החל מלול כשהגיע  לארה"ב ושם, סלל את דרכו למקצוע דרך עבודה במטבחים שונים. לאחר כ-3 שנים ובתמיכה של שף חבר, החל ללמוד בצורה מקצועית את רזי המקצוע. עד מהרה הפך לסיפור הצלחה והחל לעבוד במטבחים של מסעדות מישלן ברחבי העולם ואף עבד כשף מוביל באירועי האוסקר הנחשקים. בארץ היה השף הראשי במסעדות ממילא, טורקיז וסיטארה. את המטבח המרוקאי של אמו, תמיד אהב והעריך והיא גם זו שלימדה אותו לבשל את האוכל המרוקאי שלה. בתפריט החדש של RAMBLA תמצאו גם טאץ' אישי מהמנות של אמו.

״כשהגעתי לראשונה למקום וראיתי מה שנעשה פה הבנתי שלפה אני שייך״ הוא אומר בחיוך, עוד הוא מספר על הדרך מהמטבח של אמא שלו שהוביל אותו לאורך השנים ואיך הטאצ׳ הסופי שמגיע מהבית המרוקאי תמיד שם, אבל, עם אינטרפרטציה קצת שונה.

בזה אחר זה מוזרמות לשולחן מנות כמיטב האירוח המרוקאי, דגים, נתחי בשרים העשויים לעילא, סלטים מיוחדים ותוספות שלא היו במביישות כל מטבח בעולם, לצד כל זה, תוכלו ליהנות גם מתפריט קוקטיילים מגוון וייחודי שנבנה על ידי המיקסולוג – גבי גרשאטור (גבי מיקסולוג'י) המוכר כאחד המיקסולוגים המובילים בישראל ושיצר במקום תפריט קוקטיילים מקורי, מפתיע וייחודי למסעדה לצד קוקטיילים קלאסיים, והכל כדי ליצור אווירה חמה ומזמינה המתאימה למקום.

המסעדה מאובזרת בבר גדול ומטבח מקצועי. במקום תוכלו ליהנות מאווירה מיוחדת של המקום, ובמהלך הערב התאורה במקום מתעמעמת וקהל הלקוחות נעטף באווירה אינטימית ומזמינה.

בנוסף, המסעדה גם ממוקמת בבניין מרשים בעל עיצוב ייחודי, "קמפוס אמות", אשר זכה בפרס הבינלאומי בקטגוריית המבנים הכי טובים במזרח התיכון. המסעדה בבעלות רוני קפון, דן ברכה וגיל רבי מקבוצת Rambla Group ובבעלותם גם בית הקפה "גאליסיה" המצוי באותו הבניין, והכי חשוב, יש גם חניה בחינם.

צילומים: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

728x90 (2)
dummy_1080x1080_ffffff_000
300x600
728x90 (1)

אולי יעניין אותך גם

תרבות ופנאי
תרבות ופנאי
פלילים