או לה רמבלה!

כשבחוץ הקור עוטף, מסעדת "רמבלה" מחממת את הלב עם תפריט חורף חדש, אנין ויצירתי.
צילום BayderKstudio-סיסביצה אל דוראדו למסעדת רמבלה

לברצלונה יש את שדרת הרמבלה, שדרה מרכזית עמוסה במסעדות חנויות ותיירים מכל העולם שצועדים לאורכו של הרחוב, בחולון תמצאו את הרמבלה, דומה בוייב אבל בצורת מסעדה- ואל תגגלו למטה- היא שווה כל רגע.

מסעדת ״רמבלה״ נפתחה בשלהי הקורונה, וגם אז הייתה פנינת חמד בנוף האורבני של חולון, היא יושבת ברחוב הרוקמים, בתוך בנייני משרדים גבוהים, רחוק מההמולה של פרק׳ פורס השוקק, ועם זאת, המראה בה תמיד מלהיב, היא מעוצבת כבר מאיר, שולחנות גבוהים וגם כאלו שמועדים לארוחות רציניות יותר, בר קוקטיילים ססגוני ומזמין וצוות שמחייך לאורך כל היום.

הגענו לשם באחד מימי השבוע שאמורים להיות פחות עמוסים, וכבר מבחוץ גילינו שהמסעדה מלאה מה שהוסיף כמובן לתחושה הנעימה, עשרות שולחנות מלאים בצעירים מחולון והסביבה באמצע השבוע במסעדה זה לא מראה שכיח ועם זאת כנראה שגם הם גילו את הסוד של המקום.

התיישבנו בשולחן וביקשנו מהמלצר להמליץ על הראשונות, בתפריט יש לא מעט מנות ראשונות, והבחירה באמת קשה. תוכלו לנווט בין מנות של ירקות לבין מנות דגים או בשר והאמת שכולן היו נהדרות, אבל אומרים שהעין אוכלת קודם וגם על זה חשבו ברמבלה, שם הוצגו מנות שקודם כל תופסות את העין.

בחרנו ב4 מנות פתיחה, שכללו מיקס שמפיניונס פטריות שימג'י ושמפיניון, קרם כרובית, שמן כמהין וקראמבל זיתים שחורים, קרפצ'יו בקר שמורכב מדיז'ון דבש, קרם בלסמי, שום קונפי, פרמז'ן קשיו, שמן זית וקרוסטיני סלק, טרטר פילה בקר פילה בקר קצוץ גס, חרדל, בצל סגול, צלפים, צ'ילי אדום, קונפי חלמון וקרוסטיני וסיגר דגים עלי סיגר פריכים במילוי מוסר קצוץ בסכין, גרידת לימון, כוסברה וצ'ילי ירוק מוגש עם איולי פחם ואריסה  כלל המנות הוגדשו בצורה מעוררת תיאבון ועניין, הצבעוניות של המנות, מנעד הטעמים הרחב, וצורת ההגשה המיוחדת היו נהדרים וניכר שבחרנו טוב.

בגזרת המנות העיקריות,המסעדה לצערנו לא מביאה בשורה, מדובר במנות של דיינר בלי אמירה מעניינת, בן זוגי בחר לקח המבורגר שהיה מבשר אנטריקוט- ההמבורגר היה במשקל של 200 גרם,מוגש בלחמניית דלי, עם איולי טרטר, חסה, עגבניה, בצל סגול ומלפפון חמוץ ומוגש עם צ'יפס, הטועם אמר שמדובר באחד הטובים שהוא אכל בחיוו- ורק לידיעה הוא טעם לא מעט.  אני בחרתי במנה של נתח אנטריקוט 300 גרם אנטריקוט מיושן, עם צ'ימיצ'ורי אננס ושום קונפי שמוגש עם צ'יפס, הסטייק היה עסיסי והוגש בדיוק במידה הנכונה, הרוטב בצד היה נהדר, והצ׳יפס היה פריך והשאיר טעם של עוד.

בגזרת הקינוחים הכבוד הוחזר, בחרנו לבחון שני קינוחים, הראשון היה קראק פאי קלאסי עם פאי קרנצ'י של גרנולה, טופי וקרמל. מוגש על רוטב פיסטוק וקרם וניל, השני היה שוקולד פאדג' עוגת שוקולד ביתית חמה ונימוחה מאוד, עשויה ללא קמח ומלאה בשוקולד מבפנים ומבחוץ, מקלות מרנג וניל ושוקולד, פירורי מרנג נוגט, רוטב פירות יער וגלידת וניל- כי אי אפשר לטעות בשוקולד- ואכן לא היו טעויות- הקינוחים היו נהדרים, מתוקים במידה וכרגיל הוגשו בצורה מעוררת עניין ומקורית.

לסיכום תפריט החורף של רמבלה משלב מנות מוקפדות שמתאימות בול לעונה, לצד קוקטיילים ייחודיים שמעשירים את החוויה. כל ביקור במסעדה הוא הזדמנות לברוח מהשגרה, לגלות טעמים מפתיעים וליהנות מחוויית בילוי בלתי נשכחת כי גם בחורף מגיע לכם להתפנק.

 

728x90 (2)
dummy_1080x1080_ffffff_000